Genel

2019 BimCell Bedava İnternet Kampanyaları

BimCell’den bedava internet paketi yapmak, müşteriler açısından ekstra paket yapmadan ve ekstra paket ücreti ödemeden hizmete sunulan kampanyalarla oldukça kolaydır. BimCell, telekomünikasyon sektöründeki büyük rakipleri olan diğer GSM operatörleriyle rekabet etmek ve yeni müşteriler kazanmak için oldukça cazip internet paketi kampanyaları yapmaktadır. Söz konusu kampanyalara sadece BimCell müşterileri katılabildiğinden siz de eğer BimCell müşterisi değilseniz mevcut numaranızı taşıyarak ya da yeni bir hat temin ederek bu cazip kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

BimCell bedava internet 2019 yılında da yeni müşteriler kazanmak için birçok hediye içeren kampanyalar yapmaktadır. BimCell’in müşterilerine sunduğu cazip fırsatlar ve bedava internet kampanyaları hakkında detaylı bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

BimCell 2019 Yılı Yeni Hat Kampanyası İle Bedava İnternet

Daha önceden de bahsettiğimiz gibi BimCell rakipleri olan büyük telekomünikasyon şirketleri ile rekabet edebilmek ve müşteri potansiyeli artırmak için çok cazip kampanyalara imza atıyor. BimCell’in 2019 yılı itibarıyla çıkardığı “Yeni Hat” kampanyası da insanlardan yoğun ilgi görüyor. Yeni müşteriler için tanışma kampanyası adı altında hazırlanan bu hizmete göre;

  • BimCell’den yeni bir faturasız hat satın alan herkese koşulsuz şartsız,
  • Cepten 4 GB bedava internet
  • 250 dakika her yöne konuşma süresi
  • Ve her yöne 250 adet SMS hediyesi verilmektedir.
  • Bunun yanında faturasız hat satın almak yerine şu anda kullandığınız numarayı taşımak istiyorsanız da bu kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Tanışma kampanyasından sonra da BimCell internet paketleri sınırsız fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

BimCell’lilere Yeni Avantaj Kampanyası İle Bedava İnternet

BimCell telekomünikasyon sektörüne atıldığından bu yana her geçen yıl başarılı bir şekilde müşteri sayısını artırmaktadır. Bu başarısının arkasında hem kendi müşterilerinin hem de rakipleri olan diğer GSM operatörlerinin müşterilerini çok cazip teklif ve kampanyalarla sunduğu hizmetler yer almaktadır. BimCell kullanıcılarına yönelik en dikkat çekici kampanyalardan biri de “Yeni Avantaj” kampanyası olarak dikkat çekmektedir. Bu kampanyalarıyla BimCell hediye internet 2019 yılında da müşterilerin beğenisini toplamaktadır. Yeni Avantaj kampanyasına göre BimCell müşterilerine aylık 500 SMS ve tam 1 GB bedava internet paketi hediye etmektedir. Müşterilerin beğenisini kazanan bu kampanya hakkında dikkat çekici detaylar ve kampanyanın özellikleri BimCell tarafından şu şekilde açıklanmıştır:

BimCell 25 TL Yükleyene 1 GB Bedava İnternet

Bimcell’in “Yeni Avantaj” kampanyasına göre faturalı ya da faturasız hatta sahip olun hiçbir fark gözetmeden her 25 TL yükleyişinizde 500 SMS ve 1 GB internet bedava olarak otomatikman hattınıza tanımlanır. Bu kampanyanın özellikleri şu şekilde belirtilmiştir:

  • Kampanyaya katılım için sizden talep edilen ayrı bir ücret yoktur.
  • Katılım için belirli bir numaraya kısa mesaj göndermek gibi başvuru şartı aranmamaktadır.
  • Mobil hattınıza tanımlı 1 GB bedava internet paketi ve 500 SMS hediyeyi kazanmak için hattınıza tek seferde en az 25 TL bakiye yüklemeniz gerekmektedir.
  • BimCell deneme internet paketi olarak her 25 TL yükleyişinizde başvuru ve abonelik olmadan 1 GB bedava internet ve 500 SMS hediye kazanırsınız.

BimCell Hediye 500 Kampanyası İle İlgili Detaylar

Yeni Avantaj kampanyası dahilinde BimCell’in sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen müşteriler en çok 500 SMS ve 1 GB bedava mobil internet hizmetlerini merak ediyor. BimCell’in 500 SMS hediyesinde şu detaylar öne çıkmaktadır:

  • Hediyelerin tümü sadece 30 günle sınırlıdır. Dolayısıyla 30 gün içinde kullanmadığınız kısa mesaj haklarınız bir sonraki aya aktarılmaz ya da transfer edilmez. Kullanılmayan SMS hakları doğrudan silinmektedir.
  • Hediye SMS hakkına sahip olduğunuzda bedava hizmetten yararlanmadan önce size SMS olarak bildirim mesajı gelir. Bu mesajdan sonra hediyelerinizi doya doya kullanabilirsiniz.
  • Bu kampanyanın müşterilerine sunduğu hizmetler sadece yurt içiyle sınırlıdır. Dolayısıyla ülke dışında bu haktan yararlanmanız mümkün değildir.

BimCell Hediye 1 GB Bedava İnternet İle İlgili Detaylar

BimCell’in müşterilerine sunduğu en cazip hediye internet kampanyalarından biri olan 1 GB bedava internet paketi, hattınıza tek seferde 25 TL ve üzeri bakiye yüklemesi yaptığınızda otomatik olarak aktif olur. Dolayısıyla hiçbir başvuru işlemi ya da ücreti ödemeden ve BimCell bedava internet ayarları yapmadan hemen hediye 1 GB internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu kampanya ile ilgili detaylar ise BimCell tarafından şu şekilde açıklanmıştır:

  • Hattınıza istenilen tutarda TL yüklemesi yaptıktan sonra cep telefonu numaranıza otomatik olarak kısa mesaj yoluyla bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajdan sonra 1 GB bedava internet paketini sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Bu kampanyanın sunduğu 1 GB hediye internet ayda sadece 1 kere kazanılmaktadır. Bu yüzden aynı ay içinde 2 ve daha fazla sefer yapılan hatta TL yüklemelerinde 1 GB bedava internet hattınıza bir daha tanımlanmaz.
  • Hediye 1 GB internet paketinizin kullanım süresi 1 aylıktır. Bu yüzden 30 gün içinde kullanmadığınız internet miktarı GB olarak bir sonraki aya devretmeyip silinir. Aynı şekilde 1 ay içinde size verilmiş olan 1 GB bedava internetin limitlerini aşmanız halinde ise kendi bakiyenizden ücretlendirilirsiniz.
  • BimCell bedava internet sadece yurt içinde kullanıma açıktır. Bu nedenle ülke sınırları dışında kazandığınız hediye internet paketinden faydalanamazsınız.

PTTCell Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir