ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 Mayıs Ayının Nakdi Ücret Destek Ödemeleri Bugün Başlıyor!

2020 Mayıs Ayının Nakdi Ücret Destek Ödemeleri Bugün Başlıyor!
08.06.2020

Nakdi Ücret Desteği Ödemeleri Bugün Başlıyor! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre Mayıs 2020 ayı için yapılacak olan nakdi destek ödemelerinin bugün başladığını belirtti. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yapılacak olan nakdi ödeme işlemlerinin bugünden itibaren hesaplara gönderilmeye başlandığını belirtti. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, açıklamasında şu ifadelere de yer vermiş bulunuyor. Korona virüsü sürecinin pandemi ilan edilmesinin ardından vatandaşların sosyal mesafe kurallarına riayet etmesi açısından, pandemi sürecinde yapılacak olan nakdi ödemelerin banka hesapları aracılığı ile gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Mayıs 2020 Ayına Ait Nakdi Ücret Desteği Ne Zaman Yapılacak?

Mayıs 2020 Ayına Ait Nakdi Ücret Desteği Ne Zaman Yapılacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, tarafından yapılan açıklamaya göre Mayıs 2020 ayına ait olan Nakdi Ücret Desteği ödemeleri ihtiyaç sahipleri için bu gün hesaplara aktarılmaya başlanmış bulunmaktadır. Bakan Selçuk, açıklamasında 15 Mart 2020 tarihinden itibaren iş akdi fesih edilen ve işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için ayrılan Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bu gün hesaplara gönderilmeye başlandığını belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Mayıs 2020 ayına ait olan Nakdi Ücret Desteği ödemeleri ile ilgili olarak belirttiği bir diğer açıklaması da şu şekilde olmaktadır. Yapılacak olan Nakdi Ücret Desteği ödemelerinde yoğunluğu önlemek amacıyla alınan tedbirler doğrultusunda ödemeler vatandaşların T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre belirlenen günler içerisinde yapılacaktır. Yapılacak olan Nakdi Ücret Desteği ödemeleri yoğunluğu önlemek açısından T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre günlere paylaştırılmış bulunmakta ve belirtilen paylaşım aşağıdaki gibidir.

  • T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olan vatandaşlarımıza 9 Haziran 2020 Salı günü,
  • T.C. kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olan vatandaşlarımıza 10 Haziran 2020 Çarşamba günü,

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yeni Karar Alındı!

Otobüs Biletlerine Aile İndirimi Geliyor!

Kamu Çalışanları İdari izinleri Nasıl Alacak?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.