Sınavlar

2020 YKS Sınavı İçin Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı!

2020 YKS Sınavı İçin Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı! Gelen son dakika bilgisine göre YKS 2020 için sınava giriş belgeleri erişime açılmış bulunuyor. Milyonlarca adayın merakla beklediği sınav için beklenen açıklama geldi. Korona virüsü nedeni ile tarihi değiştirilen 2020 YKS sınavı sayılı günler kalmış bulunuyor. 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınav yerleri için bekleyişler sürüyor. Diğer yandan da TYT, AYT ve YDT sınavları için de sadece iki hafta kalmış bulunuyor. Bu kapsamda merakla beklenen haber ise 27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavı için sınav giriş yerlerinin nasıl öğrenileceği olmaktadır.

Sınavlara girecek olan adaylar için bu yıl herhangi bir sınava giriş belgesi gönderilmemektedir. Korona virüsü nedeni ile bu yılki sınav yerlerine internet üzerinden erişim sağlanacağı belirtilmektedir. YKS sınavına sayılı günler kala merakla aranan ise sınav giriş yerleri olmaktadır. YKS 2020 sınavı için sınava giriş yerlerinin sorgulamasının nasıl yapılacağı da merakla beklenmektedir. Gelen son dakika bilgisi dahilinde YKS sınavı için sınav giriş yerleri açıklanmış bulunuyor.

YKS Sınavı İçin Giriş Yerleri Açıklandı!

YKS Sınavı İçin Giriş Yerleri Açıklandı! Kariyer hedefi olan tüm adaylar için merakla beklenen 2020 üniversite sınav bilgileri için erişim açılmış bulunuyor. Binlerce üniversite adayının 27 – 28 Haziran tarihlerinde kıyasıya yarışacağı YKS sınavında alınabilecek en yüksek puanı alarak iyi bir üniversitede okumak hayalleri süsleyen tüm adaylar hayallerindeki üniversiteye kayıt olmayı planlamaktadır. Gelen son dakika bilgisine göre ÖSYM resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında YKS sınav giriş belgelerini yayımlamış bulunuyor. YKS sınav giriş belgelerinde öğrencilerin nerede sınava katılacakları yer almaktadır.

[button color=”red” size=”medium” link=”https://ais.osym.gov.tr/” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Sınav Giriş Belgesi Sorgulamak İçin TIKLAYINIZ[/button]

27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Kılavuzu, sınav tarihleri ve Yükseköğretim Kurulunun 2020 – YKS’ye yönelik aldığı kararlar doğrultusunda güncellenmiş ve osym.gov.tr internet adresi üzerinden yayımlanmış bulunuyor. Sınav tarihleri ve saatleri aşağıdaki gibi olmaktadır.

  • Temel Yeterlilik Testi (TYT) 27 Haziran Cumartesi saat:10:15
  • Alan Yeterlilik Testi (AYT) 28 Haziran Pazar saat: 10:15
  • Yabancı Dil Testi (YDT) 28 Haziran Pazar saat: 15:45
Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir