ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2021 Şubat Ayı Bankalardan Özel Araç Kredisi Fırsatları Başladı

2021 Şubat Ayı Bankalardan Özel Araç Kredisi Fırsatları Başladı

25 Ocaktan Şubat sonuna kadar en avantajlı araç kredilerini sunacak olan bankalar belli oldu. Verdiği %1,51 faiz oranı ile Akbank kampanyalı araç kredilerini sunmakta başı çekerken onu ikinci sırada %1,55 faiz oranı ile İş Bankası izliyor. Bu sene en iyi faiz ve ödeme planı taksitlerinin birleştiği kampanyalı araç kredileri ise 100 bin TL tutar üzerinden kullandırılıyor. Bankalardan daha üstü limitte de kredi talebinde bulunmak mümkünken en avantajlı ödeme planı taksitleri ve vade süresi kombinasyonu bu kredi tipinde mevcut.

Akbank

Kampanyalı kredilere bakıldığı zaman Akbank yaptığı açıklama kapsamında 100 bin TL limitli araç kredisini maksimum 48 ay vade olanağı üzerinden ve %1,51 faiz oranı kullanarak vatandaşlara sunacağını duyurdu. Bu kapsamda 100 bin TL araç kredisi çekildiğinde 48 ayda ödenen toplam geri tutar 151.083 TL olarak hesaplanırken, aylık taksitlerde 3.137 TL talep ediliyor. Bu da uygun bir aylık ödeme kapsamında araç alma şansını sunuyor.

Türkiye İş Bankası

25 Ocak’tan Şubat sonuna kadar rahatlıkla yararlanılabilecek bir diğer seçenek ise Türkiye İş Bankası kampanyalı kredisi olarak gündeme yansıdı. 100 bin TL limit üzerinden en avantajlı ödeme planı ve vade süresi birleşiminde sunulan bu kredi için 48 ay vade imkanı tanınarak aylık 3.168 TL taksitler talep ediliyor. Uygun taksitlerle sıfır araç almak isteyenlerin kullanabileceği bu kredinin toplam geri ödemesi ise 152.584 TL olarak açıklandı.

[tie_full_img]

[/tie_full_img]

Garanti BBVA, Yapı Kredi

Avantajlı ve kampanyalı yeni taşıt kredilerine bakıldığında Türkiye İş Bankası 100 bin TL limitli kredisi ile aynı vade ve aylık ödeme planı taksitlerini sunan diğer bankalar, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankaları olarak gündeme yansıdı. Bu bankaların şubelerinden yapılan kredi başvurularında 100 bin TL araç kredisi 48 ay vade %1,55 faiz oranı ve aylık 3.168 TL ödeme taksiti ile sunuluyor.

Vakıfbank

En iyi faiz oranlarını veren ve kampanyalı seçenekler listesinde ilk 4’ü alan bu bankalar ardından 5. sırada ise %1,57 faiz oranı sunarak Vakıfbank yer alıyor. Vakıfbank Ocak’ın ikinci çeyreğinde yaptığı duyuru ile Ocak sonunda kampanyalı kredilerini, vade sürelerinde esnekliği ön plana alarak sunacağını açıklamıştı. Bu kapsamda 48 ay vade süresi üzerinden %1,57 faiz oranı ile 100 bin TL araç kredisini vatandaşlara sundu. Bu kredi için belirledikleri aylık ödeme taksitleri rakamının 3.184 TL olduğunu web adresi üzerinden açıkça duyuran banka toplam geri ödeme için ise 48 ay sonunda 153.338 TL talep ediyor. Bu kredinin detaylarına bakıldığında ise Akbank kredisi hala verdiği oranlar ile kampanyalı krediler listesinde birinci sırayı koruyor.

[tie_full_img]

[/tie_full_img]

Denizbank

Taşıt kredileri için yüksek bir oran olan %1,62 ve üzeri faiz oranlarına gelmeden önce kampanyalı koşullarda sunulmaya devam edilen son kredi seçeneği ise Denizbank’ın %1,59 faiz oranlı 100 bin TL taşıt kredisi. Bu kredi için banka her ay 3.199 TL taksit ödemesi talep ederek, sıfır araç modellerini uygun bir taksit ile alma imkanı sunuyor.

Kredinin toplam geri ödemesi ise 48 ay sonunda 154.094 TL değerine denk geliyor. Banka tarafından açıklanan bu krediden ve diğer bankaların kampanyalı kredilerinden yararlanmak için ise başvurular direk bankaların şubelerinin, kredi departmanların kabul edilecek.

Direk şubeye başvuru ile alınan bu krediler için her banka nüfus cüzdanı, araç ruhsatı, gelir belgesi veya maaş bordrosu belgelerini ise evrak olarak talep ediyor. Bu evrakları ileten ve şubelerden ‘’avantajlı taşıt-araç kredisi başvuru talep formu’’ doldurup, imzalayarak teslim edenler rahatlıkla başvuru gerçekleştirebilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.