ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 Ocak PYBS Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

2020 Ocak PYBS Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?
28.01.2020

2020 Ocak PYBS Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? 2020 yılına girilmesini ardından Ocak ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde PYBS burslarının henüz hesaplara gönderilememesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama geldi. Burs ödemelerinin ay sonuna yaklaştığımız günlerin ardından hala ödenmemiş olması öğrencilerin en çok araştırdıkları konu oldu. Peki PYBS burs ödemeleri ne zaman gerçekleşecek? Detaylar yazımızda.

PYBS burs ödemeleri 2019 yılı içerisinde 260TL olarak ödenmekte idi. 2020 yılının gelmesi ile zamlı olarak ödenmesi beklenmektedir. Ocak ayından geçerli olmak üzere PYBS burs ödeme tutarları aylık 290TL zamlı olarak beklenmektedir. Geçtiğimiz yıllarda 3’er aylık olarak ödenmekte olan PYBS burs ödemeleri artık aylık olarak hesaplara gönderilmektedir. İllere göre farklılıklar gösterilmekle birlikte PYBS burslarının ay sonuna kadar tüm illerde hesaplara aktarılması planlanmaktadır. Hesaplarınızı sıklıkla kontrol ediniz.

2020 Görevde Yükselme Sınavı Ne Zamana Ertelendi?

2020 Görevde Yükselme Sınavı Ne Zamana Ertelendi? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resmi internet sayfası üzerinden Görevde Yükselme Sınavı için yeni bir duyuru yayımlanmış bulunmaktadır. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da gerçekleşen deprem nedeni ile sınavı iptal ettiğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı daha önce yaptığı duyuruda ise Görevde yükselme sınavı yapılacağını açıklamıştı. Fakat 24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Elazığ depreminin ardından tekrar bir duyuru yayımlayarak gerçekleşen deprem nedeni ile sınavı iptal ettiğini açıkladı.

2020 Göreve Yükselme Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 Göreve Yükselme Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı duyuruda şu açıklamalara yer verdi.

“24.01.2020 tarihinde meydana gelen ve merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesi olan deprem felaketi nedeni ile hasar tespiti ve diğer çalışmalar doğrultusunda ilgili bir kısım Bakanlığımız personelinin Elazığ ve Malatya’da görevde bulunmaları sebebi ile sınav ertelenmiş bulunmaktadır. 22.02.2020 tarihinde yapılması planlanan Görevde yükselme sınavı ileri bir tarihe ertelenmiş bulunmaktadır.

22.02.2020 tarihinde yapılması planlanan sına ileri bir tarihe ertelenmiş bulunmaktadır. Sınav ile ilgili olarak henüz kesin bir tarih verilmemiştir. Görevde yükselme sınav kaydı ve sınav tarihi ile ilgili bilgiler Bakanlığımız internet sayfasında ilam edilecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.