ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 Hacca Gidecek Hacı Adaylarının Kura Çekimleri Başladı!

2020 Hacca Gidecek Hacı Adaylarının Kura Çekimleri Başladı!
09.01.2020

2020 Hacca Gidecek Hacı Adaylarının Kura Çekimleri Başladı! 2020 yılında hacca gitmek isteyen ve adını yazdıran adaylar için önemli bir haber. 2020 yılı için hac kura çekimleri bu gün saat 10.00 itibarı ile başlamış bulunmaktadır. 2020 yılı hac kura çekilişleri Diyanet İşleri Başkanlığı’nın konferans salonunda bu gün saat 10.00 itibari ile başlamış ve kura çekimleri devam etmektedir.

Hacca gitmek isteyen adaylar için sevindirici haber, heyecanla bekledikleri gün geldi. 2020 yılı için hacı adaylarının kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı’nca düzenlenen tören ile devam ediyor. Kura çekilişi izlemek için gelen hacı adayları merakla ekranlardan isimleri takip ediyor. Hacca gitmek isteyen hacı adayları için kura çekilişleri tamamlandıktan sonra, hacı listesi Diyanet işleri tarafından açıklanacak ve yayınlanacaktır.

2020 Hac Kura Çekimi Devam Ediyor

2020 Hac Kura Çekimi Devam Ediyor, 2020 yılı hac adaylarının başvuruda bulundukları kura çekimi devam etmektedir. 2020 yılı hacı adayları için kura çekimi bu gün sabah saat 10.00 itibari ile Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda başlamış bulunmaktadır. Kura çekimlerinin devam ettiği ve sonuçlar ile ilgili herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamamak adına Diyanet’in yayınlayacağı net listeyi bekleyerek hareket etmelisiniz. Türkiye genelinde milyonlara ulaşan hacı adayının merakla beklediği kura çekiliş sonuçları aksam saat 21.00 itibarı ile e-Devlet sistemi üzerinden erişime açılacağı belirtilmiş olmaktadır.

2020 hacı adaylarının merakla beklediği kura çekimi şu an devam etmektedir. Merakla beklenen 2020 yılı hac kura çekimi kesin sonuçları Diyanet işlerinin açıklamasının ardından, saat 21.00 gibi e-Devlet sistemi üzerinden de erişim açılacağı için sonuçlarınızı buradan da netleştirebilirsiniz.

2020 Hac Kesin Kayıtlar Ne Zaman Yapılacak?

2020 Hac Kesin Kayıtlar Ne Zaman Yapılacak? Bu gün saat 10.00 itibarı ile kura çekilişleri başlayan 2020 yılı hac adaylarının kesin kayıt tarihleri ise 13 Ocak – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında müftülüklerde ve acenteler tarafından yapılacaktır. Hacca kesin kayıt hakkı bulunup ta gitmeyen adaylar, bir sonraki yılın hac kurasına hak etmiş olduğu kat sayı ile girmektedir. Ayrıca peş peşe iki kesin kayıt hakkı kazanarak gitmeyen adayların kat sayıları sıfırlanmaktadır. Hac kurasında kesin kayıt kazanarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na sağlık ile ilgili olarak heyet raporu sunulması halinde bireyin hacca gitme hakkı bir sonraki yıla ertelenebilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.