Haberler

2023 Eylül TOGG Fiyat Listesi – TOGG T10X Güncel Fiyatlar

Merakla beklenen ve otomotiv dünyasına giriş yapan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun Eylül ayı fiyatları da belirlendi. Şu anda yalnızca bir modeli satışa sunulsa da markanın fiyatlarında Ağustos ayına kıyasla herhangi bir değişim görülmedi. Yeni ayda fiyatların sabit kaldığını söylemek mümkün. TOGG T10X Fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde.

TOGG T10X Özellikleri Neler?

Yerli ve milli otomobil olan T10X, kullanıcıları için tek ve çift motorlu olarak satışa sunuluyor. İki farklı versiyona sahip olan bu aracın enerji ihtiyacını karşılamak için 52,4 kWh ve 88,5 kWh olmak üzere iki ayrı batarya paketi ile bulunuyor. T10X, tam dolu batarya ile 529 kilometrelik mesafeyi kat edebiliyor. Aynı zamanda TOGG T10X, %20’den %80’e batarya seviyesini yalnızca 28 dakikada şarj edebiliyor.

Bu özelliğiyle elektrikli otomobiller arasında hızı ile öne çıkıyor. T10X, 3 versiyonuyla kullanıcılara sunuluyor. Bu otomobilin en uygun opsiyonu olan V1 model, ağustos ayındaki fiyatıyla aynı kalarak eylül ayında da 1 milyon 227 bin 500 TL’den satışa sunuldu. Aşağıda yer alan fiyatlar, araç için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları olup kampanya ve opsiyon tercihlerine göre değişiklik gösterebilir.

TOGG 10X Dikkat Çeken Diğer Özellikleri

TOG10X içerisinde yer alan sürücü takip sistemi anlık olarak şoförün nabzını ve hayati verilerinin izlenmesini mümkün hale getiriyor. Aracın dış kısmında yer alan kameralar ve sensörler hem otonom sürüş hem de sürücü asistanı olarak görev yapıyor. TOGG 10X’in hızlı bir şekilde dolduğuna değinmiştik.

Bu özelliğine ek olarak 29 inç bilgi eğlence ekranı ve 12,3 inç gösterge ekranı olmak üzere uçtan uca 41,3 inçlik ekran, 8 inç dokunmatik kontrol ekranı, Wi-Fi hob spot ve yüksek hızlı mobil internet özellikli Snapdragon işlemcili dijital kokpit, araç içi sosyal kamera da bu araçlardaki standart özellikler olarak sıralanabilir.T10X, trafik işareti algılama sistemine sahip olmasına ek olarak bu sistemle beraber çalışan dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici ve akıllı şerit takip sistemi & şeritten ayrılma ikazı ile beraber 2. seviye otonom sürüş deneyimini kullanıcılar için benzersiz bir hale getiriyor.

Aynı zamanda bu model, hem sınıfında hem de Türkiye’de ilk kez sahip olduğu “yoğun trafik pilotu” asistan özelliği sayesinde kullanıcıların 15km/saat hıza kadar olan yoğun trafikte ellerini direksiyondan ayırmasına olanak sağlıyor. Bu özellik, 2023 yılında uzaktan güncellemeler yapılması V2 donanım seviyesi ve lansman özel paketi barındıran modeller için aktif hale gelecek.

TOGG T10X Fiyatları:

VersiyonlarAnahtar Teslim Fiyatları
V1 RWD Standart Menzil1.227.500 TL
V2 RWD Standart Menzil1.329.500 TL
V2 RWD Uzun Menzil1.563.500
OpsiyonlarVersiyonOpsiyon Fiyatları
Lansman Özel PaketiV120.500 TL
Lansman Özel PaketiV235.500 TL
Panoramik Cam TavanV1, V225.500 TL
Meridian Premium Ses SistemiV225.500 TL
Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir