Genel

Son Dakika Motorine Yeni Bir İndirim Daha Geliyor!

Son Dakika Motorine İndirim Geliyor! Gelen son dakika bilgilerine göre petrol fiyatlarının düşmeye devam etmesi neticesinde, Türkiye genelinde bu gece saat 00.00’dan sonra geçerli olmak üzere motorine 27 Kuruş indirim geliyor. Son dakika haberi olarak manşetlerde yerini alan haber milyonlarca araç sahiplerine sevindirici haber olarak geri dönmüş bulunmaktadır. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında geçerli olmak üzere 27 Kuruş indirim gerçekleştirilecektir.

Enerji Gaz İkmal istasyonları İşveren Sendikası tarafından aktarılan bilgiye göre bazı İllerimizin motorin fiyatları ve indirim sonrası fiyatların ne kadar olacağı aşağıdaki gibi olarak bilginize sunulmaktadır.

  • İstanbul 5,65TL’den, 5,38TL’ye
  • Ankara 5,75TL’den, 5,48TL’ye
  • İzmir 5,77TL’den, 5,50TL’ye

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir? Her ülkenin akaryakıt fiyatlarının belirlendiği bir birim bulunmaktadır. Akaryakıt fiyatları Türkiye olarak, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasası içerisinde işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurunun da baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanarak açıklanmaktadır. Uygulanan hesaplama sonucunda dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeni ile şirketler ve kentlere göre az da olsa değişiklikler gösterebilmektedir.

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir