Genel

2020 TOKİ İstanbul Tuzla Kura Çekilişi Tamamlandı!

TOKİ İstanbul Tuzla Kura Çekilişi Tamamlandı! Binlerce başvuruda bulunan TOKİ İstanbul Tuzla için kura çekilişleri tamamlanmış durumda. 17 Mart TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları sorgulamak için sorgulama ekranı e-Devlet sistemi üzerinde aktif hale getirilmiş bulunmaktadır. TOKİ İstanbul Tuzla evleri için kazanan adayların tam ve detaylı listesine e-Devlet sistemi üzerinden gerekli bilgiler doğrultusunda giriş yaparak sorgulama yapılabilmektedir. İstanbul genelinde TOKİ daireleri için kura çekilişleri 20 Mart 2020 tarihine kadar her gün devam edecektir. İstanbul TOKİ konutları için gerçekleştirilen başvuru sayısı toplamda 375 bin vatandaş olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Türkiye genelinde TOKİ başvurusunun alındığı İl olarak İstanbul belirlenmiş durumdadır.

Diğer yandan TOKİ tarafınca gerçekleştirilen kura çekilişlerinde adı çıkmayan vatandaşlarımız için ise ödemiş oldukları başvuru ücretlerinin iadesini 5 iş gününün sonunda alabilecekleri açıklanmış bulunmaktadır. TOKİ kura çekilişleri “Hak Sahibi Belirleme Kurası” noter huzurunda banka ve İdare yetkililerinin denetiminde gerçekleştirilmektedir.

17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla Kura Çekilişleri Tamamlandı!

17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla Kura Çekilişleri Tamamlandı! İstanbul Tuzla için gerçekleştirilen TOKİ daire başvurularının ardından, planlanan kura çekilişleri 16 Mart Pazartesi günü başlamış bulunmaktadır. Her gün için İstanbul’un farklı İlçeleri için gerçekleştirilen kura çekimlerinde bu gün yani 17 Mart 2020 Salı günü için TOKİ Tuzla kura çekiliş işlemleri saat 09.00’da başlamış ve sona ermiş bulunmaktadır. İstanbul Tuzla için gerçekleştirilen TOKİ kura çekiliş listeleri açıklanmaya başlamış bulunmaktadır.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları için meraklı bekleyiş sona ermiş bulunmakta. TOKİ İstanbul Tuzla için gerçekleştirilen kura çekiliş sonuçları tek tek e-Devlet sistemi üzerinde açıklanmış bulunmaktadır. Gerçekleştirilen kura çekilişleri canlı yayında kazanan isimler tek tek açıklanmış ve asil ve yedek liste belirlenmiş bulunmaktadır. TOKİ kura çekilişlerini canlı olarak da çekilişin gerçekleştirildiği gün ve saatler içerisinde izlemeniz mümkündür. Bunun için TOKİ’nin resmi kanalları olan sosyal medya üzerinden Facebook, Youtube ve Twitter kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Diğer yandan gerçekleştirilen kura işleminde adı çıkmayan ve başvuruda bulunan vatandaşlarımız yapmış oldukları başvuru ücretlerini en geç 5 iş gününün sonunda iade alabileceklerdir.

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir