ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 Kurban Bayramı Ne Zaman, Kaç Gün Tatil Olacak?

2020 Kurban Bayramı Ne Zaman, Kaç Gün Tatil Olacak?
23.06.2020

2020 Kurban Bayramı Ne Zaman, Kaç Gün Tatil Olacak? 2020 yılı olarak bu sene Ramazan Bayramını korona virüsü nedeni ile evde geçirmiş bulunuyoruz. Evde de olsa geçirilen Ramazan Bayramının ardından insanlar 2020 Kurban Bayramının ne zaman olacağını araştırmaya başlamış bulunuyor. Kurban Bayramı için tatil planları yapan vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olduğunu ve yapılacak olan bayram tatilinin uzayıp uzamayacağını merak etmeye başlamış bulunuyorlar.

Merakla beklene Kurban Bayramı için araştırılan bir diğer konu ise emekli vatandaşlar için ödenecek olan Kurban Bayramı ikramiyeleri olmaktadır.  Bu yıl dünya olarak korona virüsü nedeni ile oldukça farklı zamanlar geçirmiş bulunuyoruz. Öyle ki geçtiğimiz Ramazan Bayramı çerçevesinde korona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunmaktaydı. Ramazan Bayramını sokağa çıkma yasağı altında geçirdikten sonra Kurban Bayramı için de araştırmalar yapılmaya çoktan başlanmış durumda.

2020 Kurban Bayramı Ne Zaman?

2020 Kurban Bayramı Ne Zaman? Bu yıl merakla beklenen ve araştırılan Kurban Bayramı, Diyanet dini günler takvimine göre 2020 Kurban Bayramı tarihi 31 Temmuz 2020 Cuma gününe denk gelmektedir. 30 Temmuz 2020 Perşembe günü de arife günü olmaktadır. Diğer yandan Kurban Bayramının 2. Günü 1 Ağustos 2020 Cumartesi, 3. Günü 2 Ağustos 2020 Pazar ve 4. Günü de 3 Ağustos 2020 Pazartesi tarihlerine denk gelmektedir. Kurban Bayramı tatili 31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü sona erecektir. 2020 yılı için Kurban bayramı tatili toplan 4 gün sürecektir.

Emekli vatandaşların merakla beklediği bayram ikramiyeleri de geçen Ramazan Bayramı için korona virüsü nedeni ile oldukça erken bir tarihte ödenmiş bulunuyor. Fakat Kurban Bayramı için ödenecek olan ikramiye ödemelerinin ne zaman yatırılacağı ile ilgili olarak henüz net bir açıklama gelmiş bulunmamaktadır.

Şehirlerarası Otobüs Yolculuğu İçin Yeni Dönem Başladı!

Bakan Selçuk’tan İstihdam Kalkanı Paket Açıklaması Geldi!

Suudi Arabistan 2020 Yılı İçin Hac Kararını Açıkladı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.