ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 BİLSEM Sıvan Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2020 BİLSEM Sıvan Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
06.02.2020

2020 BİLSEM Sıvan Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Yapılan sınav sonucunda tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin eğitim alması planlanan BİLSEM sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusu merakla beklenmektedir. Yapılacak olan grup tarama sınavları ortalama olarak 3,5 ay sürmesi beklenmektedir.

BİLSEM 2020 özel yetenekli çocukların katılım sağladığı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaktadır. BİLSEM 2020 sınavlarında pek çok değerlendirmeden geçmekte olan öğrenciler, Türkiye genelinde düzenlenmekte olan BİLSEM grup tarama sınavlarına katılım sağlamaktadır. Pek çok alanda sınava tabi tutulan öğrencilerin merakla bekledikleri ise katılım sağladıkları sınavların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı olmaktadır.

2020 BİLSEM Mülakat Sonuçlarının Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

2020 BİLSEM Mülakat Sonuçlarının Açıklanma Tarihi Ne Zaman? 2020 BİLSEM grup tarama sınavları verilen bilgiye göre 4 Ocak – 19 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Yapılacak olan grup tarama sınavlarının tamamlanmasının ardından ise BİLSEM bireysel sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. BİLSEM 2020 bireysel sınav sonuçlarına erişim için Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden, meb.gov.tr adresinden, öğrenci kimlik numarası ile sorgulamalar yapılabilecektir. Yapılan bu sınavın sonuçlarına da 22 Nisan 2020 tarihinden itibaren ulaşabilirsiniz.

2020 BİLSEM adı altında yapılacak olan Bireysel Değerlendirme Sınavının gerçekleştirileceği tarih ise 1 Haziran – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır. Yapılacak olan Bireysel Değerlendirme Sınavının sonuçları da 4 Eylül 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.