ref: refs/heads/v3.0
emeklilikssksgkbağkurkredilerkosgebengellie-devlet

2020 Bankalar Kurban Bayramı Kredi Kampanyalarını Açıklandı!

2020 Bankalar Kurban Bayramı Kredi Kampanyalarını Açıklandı!

Bankalar Kurban Bayramı Kredi Kampanyalarını Açıklandı! Kurban Bayramı için sayılı günler kala bankalar arasında kredi verme yarışı çoktan başlamış bulunmaktadır. Bankalar bayram için hazırlamış oldukları kampanyaları tek tek sunmaya başladı. 31 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı 3 Ağustos 2020 tarihinde sona erecektir. Kurban Bayramı için geri sayım hızla devam ederken bayram kredisi veren baklalar merakla araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda bankalar Kurban Bayramı için sundukları kredileri tek tek açıklamaya başlamış bulunaktadır. Hangi banka ne kadar faiz ile kredi kullanımı sunuyor hepsi ve daha fazlasına yazımızdan ulaşabilirsiniz. Faiz oranları ve vade seçeneklerini duyuran bankalardan bazıları aşağıda olduğu gibidir.

Şekerbank Kurban Bayramı Kampanyası

Yaklaşan Kurban Bayramına özel kampanya başlatan bankalar arasında bulunmaktadır. Banka kampanya kapsamında 60 aya varan vadeler ile birlikte % 0,75 başlayan faiz oranları ve 3 aya kadar taksit erteleme imkanı sunmaktadır.

İş Bankası Kurban Bayramı Kampanyası

İş bankası tarafından sunulan bayram kredisi kampanyası doğrultusunda faiz oranları kişiye özel olarak belirlenmektedir. Düzenlenen Kurban Bayramı kredi kampanyası doğrultusunda 50.000TL tutarına kadar, 60 aya varan vadeler ve 90 güne kadar ödemesiz dönemli kredi kullanma fırsatı bulunmaktadır.

QNB Finansbank Kurban Bayramı Kampanyası

ONB Finansbank tarafından da Kurban bayramı için kredi seçenekleri hazırlayan bankalar arasında bulunmaktadır. QNB Finansbank, 60 aya varan vade seçenekler ile aylık % 0,84 oranından başlayan faiz oranları ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vermektedir.

Yapı Kredi Kurban Bayramı Kampanyası

Yapı Kredi bankası da Kurban Bayramına özel düzenlenen kredi kampanyası kapsamında kredi kullanan müşterileri için 3 ay erteleme imkanı sunmaktadır. Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleri ile sunulan taşıt kredisi ve aylık % 0,89 faiz oranı ile konut kredisinin yanında da Kurban Bayramı için de 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ile müşterilerimizin yanındayız açıklaması yapmış bulunmaktadır.

Vakıfbank Kurban Bayramı Kampanyası

Vakıf Bank ihtiyaç duyanlar için 60 aya varan vadelerde, aylık 0,86 oranından başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneği ile bayram kredisi sunmaktadır. Vakıfbank tarafından hazırlanan ve Kurban Bayramı için verilen bayram kredisini kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler tarafından kullanılabilmektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Kurban Bayramı Kampanyası

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından Kurban Bayramı için özel hazırlanan kampanyaları ile kredi kullanmak isteyen müşterilerine % 0,89’dan başlayan ve 36 aya varan vade seçenekleri ile kredi fırsatı sunulmaktadır. Faiz ve vade oranları müşteriler için özelde kredi notuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

İpotekli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Esnaf Kefalet Kredisi Kaç Günde Çıkar, Limiti Ne Kadar?

Öğrenciye İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.